Hvordan date en norsk kvinne

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Gode råd til hvordan man dater en norsk kvinne

Dating er en veldig effektiv måte å finne kjærligheten på. Det gjelder alle, uansett om du er god eller dårlig til det, om du er en kvinne som søker mann, eller mann som søker dame. Her er det likevel som det er med alt annet, det er ingen som er født ekspert. Det skal øvelse til, og den eneste måten man kan få det på, er å hoppe ut i det. Her gir vi deg noen gode råd til hvordan du som mann kan date enslige kvinner i Norge.

Invitasjon til jenta fra datingsiden

Hvis du har møtt en dame på en norsk datingside, så kan du invitere henne ut på date når du føler hun er trygg på deg. For eksempel hvis det er en du skriver med jevnlig. Det kan virke litt vel offensivt hvis du spør henne om en date som noe av det aller første.

Vær humoristisk

Når du skriver til andre på datingsider i Norge, så prøv å flette inn humor og glede. Hvis du kan vise at du syns dating er morsomt, så er sjansene større for at andre liker deg mer. Det er jo de færreste som gidder å bruke tiden på en surpomp. I hvert fall på norske datingsider.

Før første date

Et virkelig godt råd før du skal på din første date, er at dere skriver sammen innen dere går på date. På den måten finner dere fort ut av om det overhodet er noen form for kjemi mellom dere. God skrivekjemi er et godt sted å starte. Finn ut litt mer om hverandre – se om dere passer sammen, om enn bare litt. Når det så er avgjort, så kan dere avtale hvor dere skal møtes.

Invitasjon til kvinnen du møter i virkeligheten

Hvis du derimot møter en norsk kvinne på en café eller i en park, så er det helt ok å invitere henne ut med det samme. Men du skal være oppmerksom på at de fleste norske kvinner ikke er vant til denne bramfrie oppførselen. Det er ofte noe som oppleves som noe sydlandsk. Her kan dog overraskelsesmomentet være til din fordel.

Stedet

Hvis det er første date, og du ikke kjenner jenta så godt enda, så kan det være en god idé å velge noe nøytralt, som for eksempel en park, café eller en bar. Hvis du gjør det, så vet hun at hun kan gå videre etter daten, og hun slapper automatisk mer av under selve stevnemøtet. Hvis det dreier seg om 2. eller 3. date, så er det kun fantasien som setter grenser.

Aktivitet

Hvis du har lyst til å gjøre et godt inntrykk på den norske kvinnen, så kan det være en fordel å velge et atypisk sted for daten. En god avtale kan være en tur ned Korketrekkeren i Oslo, eller kajakkpadling ned Sjoa. Vurdér hva daten din interesser seg for. Hvis hun har sagt hun er fotballfan, så kan du jo alltids ta henne med på en fotballkamp. Hvis hun har det morsomt, så er du halvveis i mål.

Mat og drikke?

Dere kan selvfølgelig drikke en øl eller kaffe sammen. Det er igjen avhengig av typen. Det er ikke alle som er klare til å drikke øl i hverdagen, så det er kanskje best å gi henne valgmuligheten ved å spørre om hun vil ha en kaffe eller øl. Det blir gjerne litt kleint med en middagsdate som det første stevnemøtet – men det kan selvfølgelig fungere på et senere tidspunkt.

Hvem betaler?

Kjønnsrolledebatten er selvfølgelig stor, men selv i 2019 er det noen ting som ikke er endret. Mannen betaler. Basta. Hvis du ikke har så mange penger, så gå ut og ta en øl. Det er nemlig ingenting som er så pinlig som å spørre om dere skal dele regningen på første date.

Populære sider