Bli medlem og opplev fordelene ved nettdating

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Nettdating er enkelt

Online datingsider blir mer og mer populære, og det er det selvfølgelig en årsak til. Det er enkelt og bekvemt, og du kan sitte der hjemme foran skjermen og sortere til og fra før du finner en match og planlegger en date. Det er i hvert fall noe av alt det du kan oppleve når du blir medlem hos oss. Du kan lete etter en ny kjæreste, en venn eller en sexpartner ut fra ønskede kriterier. Du behøver dermed ikke å bruke lang tid på å snakke med en ute på byen før du vet om han eller hun er interessert i det samme som deg.

Møt noen nær deg

Hos oss kan alle være med. Vi er en av Norges alles beste datingsider på nett, og vi er helt gratis. Nettopp fordi vi er så gode, er vi også blant de mest populære. Her finner du en vanvittig mengde flotte single mennesker, med interessante profiler som du kan bla gjennom. For å gjøre det så enkelt som mulig for deg, så gjør vi det også lett for deg å finne singler som bor i nærheten av der du bor. Det er tross alt litt enklere å arrangere en date med en som bor rimelig nær deg, sammenlignet med en som bor på den andre siden av landet. Dog, du kan selvfølgelig også velge singler som bor langt borte. Hos oss er det alltid du som bestemmer, og all flørting og dating foregår på dine premisser.

Gode råd til den første kontakten

Det første inntrykket betyr alt, spesielt på nettet. Å skrive den første beskjeden på en datingside kan være særdeles utfordrende. Hva skal man skrive, hvordan skal man uttrykke seg, og hvor lang bør den første beskjeden være? Å sende den første beskjeden til et annet medlem kan innebære forskjellen på en fantastisk ny romanse og en fredagskveld der hjemme alene i sofaen. Så hva er egentlig hemmeligheten bak den første beskjeden på et online datingside?

Skriv noe unikt

Å skrive en unik beskjed er avgjørende. Unngå å skrive en klisje, og finn heller på ett eller annet unikt som den andre helt sikkert kommer til å huske. Les hans eller hennes profil, og fokuser på noe annerledes som du syns er interessant. Det kunne for eksempel være at han eller hun har en interesse innenfor en bestemt bokgenre, eller det kunne være at vedkommende har en spennende hobby som du gjerne vil høre mer om. Det er viktig å fokusere på forskjellige ting fra profilen, slik at beskjedene blir personlige. Gjennom personlige beskjeder viser at du har brukt tid på å lese profilen og at du har en oppriktig interesse.

Bruk navnet

Forskning viser at vi blir litt varme inne i kroppen når vi hører vårt eget navn i en samtale. Så start beskjeden med et ”Hei X”, og ikke bare et ”Hei”. Hvis du gjerne vil skape en følelse av varme hos matchen din så kan du også forkorte navnet, bruke initialene eller opprette et kjælenavn basert på en av hans eller hennes interesser. Gjør det hyggelig og morsomt.

Bruk humor

Det er neppe noe mer sjarmerende enn å få andre til å le. De aller fleste syns humor er attraktivt, også selv om man ikke er verdens vakreste. Så husk at den aller første beskjeden helst skal være lett, og ikke altfor alvorlig og tung.

Gi et bemerkelsesverdig kompliment

Alle elsker komplimenter, så gi han eller hun et bemerkelsesverdig et. Bevis at du faktisk har lest profilen med for eksempel et kompliment om musikksmaken, hobbyen eller noe helt annet som blir omtalt i profilen. Varme komplimenter fungerer godt i de første beskjedene, men overfladiske komplimenter kan ha en motsatt effekt. Så hold deg til noe faktuelt.

Kort og presist

En god første beskjed er hyggelig og kort. Hundre ord er nok. Det er langt nok til å omfatte et kompliment, å si et par ord om hva som fanget oppmerksomheten din, nevne noe dere har felles eller å stille et par spørsmål. Hele meningen med den første beskjeden er jo å få i gang en samtale. Jo kortere den første beskjeden er, jo mer spennende blir du. Unngå å gi for mye av deg selv, men gi i stedet personen muligheten til å spørre inn til deg.

Bli medlem i dag

Det er ingen som vet hva som skjer når du blir medlem hos oss. Men én ting kan du være sikker på – du får det spennende. Så hopp i det, og opprett en profil i dag. Kanskje den eneste ene allerede er her inne og venter på deg?

Populære sider